În ultimele 72 de ore pompierii ialomițeni au intervenit la 3 incendii.

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă (magazie de materiale), în satul Crunți, comuna Reviga,. Un echipaj de salvatori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-a deplasat de urgență la locul solicitării.

A ars material lemnos pe o suprafață de cca. 25 metri pătrați și astereala din lemn de la acoperișul magaziei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor.

La Fetești un echipaj  a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 200 de metri pătrați de vegetație uscată și gunoi menajer. Cauza probabilă de aprindere a fost jocul copiilor cu focul.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, a intervenit  pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în municipiul Slobozia. Au ars aproximativ 500 de metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentDoi copii, de 8 și 11 ani, atacați de un urs în județul Sibiu
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Cine îngroapă țara în datorii astronomice. Eugen Teodorovici avertizează