Duminică, 2 aprilie,  cerul rămâne acoperit de nori, va ploua temporar în nord, centru, est şi sud-est, iar în zonele de munte, la altitudini mari, va fi lapoviţă.

Cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp. Vântul va fi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi încadrate între 11-19 grade Celsius. Cele minime se vor încadra între 2-10 grade Celsius. Pe parcursul dimineții și nopții, izolat se va forma ceața. În a doua parte a intervalului, presiunea atmosferică va fi în creștere.

În Dobrogea şi Bărăgan vor fi ploi temporare şi vânt intens. Se răceşte puţin şi după prânz se ating 16 grade la Călăraşi.

În zona de nord, centru, vest, sud-vest, cerul va fi noros. În restul teritoriului, înnorările vor fi accentuate în a doua parte a zilei. De asemenea, vor fi și perioade scurte de averse. Acestea vor fi însoțite pe arii restrânse de descărcări electrice.

În București, meteorologii anuunță ploi trecătoare, de scurtă durată. Temperatura se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentMarius Budăi anunță noua formulă de calcul din Legea Pensiilor. Ministrul Muncii: Avem varianta finală
Articolul următorMașină răsturnată pe DN2A. Au fost transportați de urgență la spital