Unirea Slobozia s-a bucurat de patru ori în precedentul meci de pe teren propriu dar a câștigat doar un punct cu CS Medgidia.

Unirea Slobozia joacă sâmbătă, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Viitorul Ianca, o nou-promovată aflată pe locul 6.

Unirea Slobozia a dat cu piciorul șansei de a avea patru puncte în fruntea clasamentului în remiza 4 – 4 de pe teren propriu cu CS Medgidia și de acum înainte este condamnată să câștige pe linie pentru a-și păstra poziția de lider, singura ce asigură promovarea în Liga 2.

Este o presiune suplimentară pe umerii formației lui Enache Costea dar mult-dorita promovare rămâne în continuare doar la mâna fotbaliștilor Unirii Slobozia.

Viitorul Ianca, o surpriză plăcută

Seria a doua din liga a treia este de departe cea mai echilibrată dintre toate cele cinci serii din eșalonul trei și după ce s-a jucat o treime din campionat sunt nu mai puțin de șase echipe întinse pe distanța a doar șase puncte.

Una dintre ele este Viitorul Ianca, adversarul Unirii Slobozia în etapa cu numărul 11 pe stadionul „1 Mai”.

Brăilenii, nou-promovați în serie, ocupă locul 6, au 18 puncte strânse în zece meciuri și reprezintă una dintre echipele greu de depășit pe teren propriu, acolo unde au obținut cinci victorii din șase meciuri disputate.

Când vine vorba de jocurile din deplasare, Viitorul Ianca se poate lăuda cu o singură victorie, 1 – 0 pe terenul ultimei clasate Recolta Gheorghe Doja.

În celelalte trei vizite pe terenuri străine brăilenii au tot atâtea înfrângeri: 0 – 3 cu Mostiștea Ulmu, 0 – 1 cu Înainte Modelu și 2 – 3 cu CS Făurei.

Viitorul Ianca are în componență cinci-șase jucători ce au jucat în liga a doua și dacă sunt lăsați să joace pot pune probleme, au o echipă compactă și solidă pentru nivelul ligii a treia.”, este de părere Enache Costea, antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia.

Articolul precedentLucrări pentru care nu mai este necesară autorizația de construire. Modificarea intră în vigoare de mâine.
Articolul următorRealitatea Plus se vede acum în toată țară. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă