Unirea Slobozia ratează şansa unui adversar din prima ligă

Unirea Slobozia se opreşte în Cupa României mai repede decât şi-a dorit după ce pierdut pe teren propriu cu 2 – 3 meciul cu Sportul Snagov.

Un meci împotriva unei echipe din prima ligă chiar pe stadionul propriu, asta şi-au dorit cei de la Unirea Slobozia pentru ediţia din acest an a Cupei României la fotbal. Aveau încă în minte performanţa de anul trecut când pierdeau în „optimi” cu CSMS Politehnica Iaşi.

Sorţii au fost nemiloşi la tragerea la sorţi şi în cale le-a ieşit Sportul Snagov, una dintre revelaţiile începutului de campionat în liga a doua. Ilfovenii au şase meciuri jucate şi de fiecare dată au părăsit neînvinşi terenul de joc iar diferenţa de valoare s-a văzut din primele schimburi de mingi pe „Municipalul” din Slobozia.

Nici nu se legaseră bine la şireturi fotbaliştii că Darius Buia prinde un şut cu boltă care-l surprinde nepregătit pe portarul Cătălin Costoaie şi oaspeţii încep meciul în avantaj. Cinci minute mai târziu putea fi 2 – 0 dacă Vlad Bărbulescu, aflat în ofsaid, nu împingea de pe linia porţii o minge lovită din cădere de Ayoub Tazouti care intra oricum în poartă.

Gazdele scapă basma curată şi restabilesc echilibrul însă atacantul Mihăiţă Năstase nu este atent şi tratează superficial două acţiuni terminate cu şuturi peste poartă iar prima repriză se încheie cu ocazia lui Cătălin Hlistei, blocat în ultimul moment de căpitanul Romeo Soare.

N-aduce meciul ce aduce minutul

55 avea să fie minutul de aur pentru Unirea Slobozia. Gabriel Teodorescu profită de o respingere greşită şi şutează inteligent lângă bară. Oaspeţii repun greşit de la centru, Marian Şerban este lansat în adâncime, atacantul Unirii scapă uşor de Ioan Şerban şi şutează fără speranţe iar cei 700 de spectatori exultă, favoriţii conduc cu 2 – 1!

Portarul Cătălin Costoaie a stat minute bune întins pe gazon.
Portarul Unirii Slobozia a fost transportat pentru investigaţii amănunţite la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Bucuria este imensă şi pe teren şi aceasta produce o victimă: portarul gazdelor cade secerat fără a fi lovit şi panica se instalează pe stadion. Intră medicii celor două echipe, vine şi ambulanţa şi după câteva minute tensionate tânărul de 19 ani este readus în simţiri şi trimis la Spitalul Judeţean Slobozia.

Momentul de groază toarnă plumb în ghetele gazdelor şi Sportul Snagov acceptă bucuroasă să domine teritorial şi să împingă jocul spre poarta adversă. Presiunea aduce mai întâi egalarea în minutul 80, acelaşi Darius Buia scapă de marcaj şi înscrie simplu din şase metri.

Unirea Slobozia cedează definitiv iniţiativa şi mai experimentaţii adversari evită în ultimul minut intrarea în prelungiri: Robert Elek pune latul la trei metri de poartă şi Sportul Snagov învinge şi merge mai departe în Cupa României!

 

 

 

 

Articolul precedent15,68 milioane lei din proiecte nerealizate pentru spitale din Ialomiţa şi Prahova
Articolul următorMinisterul Agriculturii falimentează cultivatorii de tomate