Unirea Slobozia rămâne prima în seria a doua din liga a treia de fotbal chiar dacă nu a jucat

Unirea Slobozia are o medie de aproape trei goluri marcate pe meci şi visează cu ochii deschişi la promovarea în liga a doua.

Seria a doua din liga a treia de fotbal este o afacere în trei, Unirea Slobozia, Rapid Bucureşti şi CS Afumaţi se luptă pentru primul loc, singurul care asigură promovarea în liga a doua.

Unirea Slobozia rămâne pe primul loc în seria a doua din liga 3 chiar dacă în etapa a zecea a fost obligată să stea după ce adversarul CS Bragadiru s-a retras din campionat.

Rapid Bucureşti, favorita la promovare, s-a distrat pe terenul călărăşenilor de la Agricola Borcea, victorie cu 7 – 0, şi rămâne în plasa liderului. Unirea Slobozia are în acest moment 25 de puncte iar giuleştenii s-a apropiat la două lungimi cu o zestre de 23 puncte.

Pe locul 3 rămâne CS Afumaţi, formaţie învinsă neaşteptat pe propriul teren de colegii din Ilfov, CS Tunari. În aceste condiţii meciul de etapa viitoare dintre Unirea Slobozia şi CS Afumaţi poate lămuri în mare măsură dacă lupta pentru promovare rămâne o afacere de două sau trei echipe.

Enache Costea este un antrenor mulţumit

Enache Costea, antrenorul Unirii Slobozia apreciază prima jumătate a turului de campionat şi îşi doreşte în continuare de la fotbaliştii săi aceeaşi dorinţă de victorie şi atitudine de învingători.

Nouă meciuri cu opt victorii şi un rezultat de egalitate, în fapt două puncte mari pierdute printre degete, nemeritat, în deplasarea de la Cernavodă, acesta este bilanţul primei treimi a campionatului.

Unirea Slobozia este pe primul loc în serie, are cel mai bun start de campionat din ultimii ani dar până la promovare mai este cale lungă şi deloc uşoară.

Enache Costea analizează lucid ce s-a întâmplat până acum şi scoate în evidenţă modul în care jucătorii săi au ales să abordeze această ediţie de campionat.

„Suntem pe drumul bun dar mai avem de pus la punct anumite lucruri, mai sunt multe meciuri de jucat, cel mai important este meciul următor. Toate meciurile sunt grele pentru noi pentru că în momentul în care eşti sus în clasament toţi adversarii se mobilizează şi vor să te încurce. Mai mult ca sigur că odată şi odată va veni şi înfrângerea, trebuie să fim realişti. Noi nu vrem să se întâmple lucrul acesta prea curând. Dacă se poate ca prima înfrângere să vină la anul, în amicalele din vară, ar fi perfect!”,visează cu ochii deschişi antrenorul Unirii Slobozia.

 

Articolul precedentAnaliză de risc. Efectele unui cutremur major în Ialomița
Articolul următorMama Nataliei Apostol face un apel disperat la ministrul sănătății