Portarul Ionuț Poiană a salvat senzațional pe finalul primei reprize. Unirea Slobozia a marcat de trei ori în ultimul sfert de oră și a câștigat cu Agricola Borcea.

Unirea Slobozia își continuă marșul spre promovarea în liga secundă. Deplasarea de la Borcea a adus încă trei puncte în cont. Agricola a rezistat până în minutul 77 dar a pierdut cu 3 – 0.

Unirea Slobozia este singura echipă neînvinsă din seria a doua a ligii a treia de fotbal. Echipa care își dorește promovarea în liga secundă a câștigat cu 3 – 0 în deplasare cu Agricola Borcea.

Pe un teren excepțional, unul dintre cele mai bune din liga a treia, Unirea Slobozia s-a lovit de ambiția unei echipe gazdă în mare foame de puncte.

Conștienți că doar printr-un presing feroce și o organizare exemplară pot ține piept liderului Unirea Slobozia, jucătorii formației gazdă n-au avut mari emoții în prima jumătate de oră a meciului.

Mai mult, plini de curaj, fotbaliștii de la Agricola Borcea au în ultimele cinci minute ale primei reprize trei ocazii foarte mari de a înscrie, toate rezolvate de intervențiile senzaționale ale tânărului portar Ionuț Poiană.

Unirea Slobozia s-a trezit abia în ultimul sfert de oră

Unirea Slobozia a început mai bine mitanul secund dar dominarea teritorială nu a adus ocazii clare de a deschide scorul.

Antrenorul Enache Costea simte că atacul nu funcționează și îi trimite pe teren pe Nicolae Hertu și Mihăiță Năstase.

Primul profită în minutul 77 de prima greșeală defensivă făcută de Agricola Borcea pentru a împinge mingea în plasă din interiorul careului mic.

Zece minute mai târziu fundașul Gabriel Lazăr este omul potrivit la locul potrivit pentru a înscrie cu un șut din apropiere la o fază prelungită de atac.

Scorul final este fixat în minutul 91, șut de zile mari din afara careului semnat de Mihăiță Năstase, fază la care portarul Mihai Plăcintă este prins total nepregătit.

Unirea Slobozia conduce seria a doua a ligii a treia de fotbal cu 20 puncte din opt meciuri disputate. Echipa din Slobozia a profitat de remiza dintre CS Tunari și CS Afumați și a luat un avans de 3 puncte în fruntea clasamentului.

Articolul precedentProstia trage heblu la Slobozia. Concesionarea iluminatului public se amână
Articolul următorIalomița a primit peste 16 milioane lei la rectificarea bugetară