Bărăganul Ciulnița a ținut în șah Unirea Slobozia mai bine de o jumătate de oră în meciul din Cupa României.

Unirea Slobozia și-a confirmat statutul de favorită și a câștigat cu 5 – 2. Meciul a fost însă echilibrat și cu jumătate de oră înainte de final scorul era egal.

Unirea Slobozia câștigă meciul cu Bărăganul Ciulnița și merge mai departe în Cupa României la fotbal.

Confruntarea celor două echipe din Ialomița aflate în competiție a stat sub semnul echilibrului mai bine de o oră și doar experiența și vitalitatea fizică superioare au înclinat balanța în favoarea echipei din liga 3.

Unirea Slobozia a început serios meciul cu mai slab cotata Bărăganul Ciulnița și după două faze fixe irosite atacantul Nicolae Hertu a deschis scorul cu o lovitură cu capul din mijlocul careului.

Gazdele din liga a patra județeană nu s-au pierdut cu firea și au replicat tăios iar unul dintre fundașii Unirii Slobozia a faultat în careu.

George Cositoru nu a iertat de la punctul cu var și egalitatea s-a restabilit în doar câteva minute.

Nu avea să fie scorul pauzei căci Constantin Toma, căpitanul Unirii Slobozia, avea să înscrie direct din lovitură liberă cu largul concurs al portarului advers, prins total nepregătit.

Final de meci cu o singură echipă pe teren

La adăpostul golului în plus Unirea Slobozia abordează nepermis de degajat starul reprizei secunde și vreme de un sfert de ceas nu amenință deloc poarta adversă.

Bărăganul Ciulnița nu are forță pe faza de atac dar la o gafă a fundașului Adrian Gherasim profită din plin Cristian Nistor care trimite fulgerător sub transversală pentru un 2 – 2 nesperat și greu de anticipat înainte de meci.

Bucuria nu durează decât două minute: centrare Constantin Toma și reluare simplă cu capul a lui Florinel Ibrian iar Bărăganul Ciulnița se predă.

Depășiți clar la capitolul fizic, fotbaliștii din Ciulnița înțeleg că totul este pierdut la șutul lui Alexandru Chebac deviat de un fundaș în proprie poartă.

Cu o singură echipă rămasă pe teren, scorul final se stabilește normal la 5 – 2, gol marcat de atacantul Mihăiță Năstase.

Unirea Slobozia se impune cu Bărăganul Ciulnița și câștigă primul meci oficial al sezonului competițional 2019 – 2020, unul în care vizează promovarea în liga a doua.

Articolul precedentUnirea Slobozia, CS Afumați și CS Tunari se luptă pentru un loc în liga secundă
Articolul următorCrimă oribilă la Manasia. Bătrân de 73 de ani incendiat de concubină