În dimineața zilei de 21 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița s-au înregistrat 3 accidente de circulație în care au fost implicați  pietoni

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 08:00, în municipiul Slobozia. Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 46 de ani din municipiul Slobozia conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, ar fi fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă a unui pieton, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 47 de ani din orașul Amara, care a fost transportat la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Tot în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârsta de 29 de ani din Municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe Strada A.I. Cuza din localitate, la trecerea de pietoni  nu ar fi acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni.

Tot marți, în jurul orei 10:30, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Călărași, la intersecția cu strada Bănățenilor s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 64 ani, conducea un autoturism pe raza municipiului Fetești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea drumului public pe marcajul ,,Trecere de pietoni”.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 56 de ani din municipiul Fetești, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați în cele trei evenimente rutiere au fost testați alcoolscop, în toate cazurile rezultatul indicând o valoare negativă, fiindu-le recoltate ulterior probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Foto arhiva

Articolul precedentCampanie de prevenire a furturilor din locuințe
Articolul următorActivitatea industrială din România s-a redus semnificativ