HCM Slobozia nu a jucat rău pe propriul teren dar a acumulat doar 4 puncte din cinci meciuri disputate în sala "Andreea Nica" din Slobozia.

HCM Slobozia, Rapid București și CSU Cluj Napoca sunt cele trei echipe din subsolul clasamentului ce vor să scape de ultimele două locuri din Liga Florilor.

Trei echipe se luptă să scape de retrogradarea directă din Liga Florilor după ce s-au disputat toate cele 11 etape programate în 2019.

HCM Slobozia este una dintre ele. Proaspăt revenită în Liga Florilor după un sezon în Divizia A, formația pregătită de Gheorghe Covaciu nu a rupt gura târgului.

O victorie cu CSU Cluj Napoca și un egal cu CSM Slatina, ambele pe teren propriu, sunt singurele rezultate pozitive din tur obținute de HCM Slobozia.

Chiar dacă a avut meciuri bune și foarte bune, finalurile de partidă le-au costat pe handbaliste puncte importante.

Cu doar patru puncte HCM Slobozia se află la 11 puncte față de locul 10, ultimul ce asigură prezența fără emoții în Liga Florilor.

Conform regulamentului, ultimele două clasate în Liga Florilor retrogradează direct în Divizia A iar echipele de pe locurile 11 și 12 merg la barajul pentru evitarea retrogradării.

HCM Slobozia, 4 puncte, Rapid București și CSU Cluj Napoca, ambele cu câte 3 puncte, vor avea un retur de foc în încercarea de a prinde locul 12.

Meciurile directe vor cântări decisiv iar la acest capitol HCM Slobozia are avantajul că va juca pe teren propriu cu Rapid București dar și dezavantajul unei deplasări la Cluj Napoca.

Articolul precedent15.000 de lei, amenzi pentru lemn furat, în Harghita
Articolul următorOpt sute de elevi și cadre didactice vor primi bani de la Consiliul Județean Ialomița