Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Magistraţii Curţii au menţinut maximul pedepsei prevăzut de lege, în cazul persoanelor peste 65 de ani.

În schimb, în cazul complicelui lui Dincă, Ştefan Risipiţean, pedeapsa a fost majorată de la şapte la 12 ani pentru viol.

Dincă este închis din anul 2019, la Penitenciarul Craiova. El a mărturisit că a comis cele două crime, povestind și ce a făcut cu trupurile neînsuflețite ale Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Declarațiile au fost scrise în fața anchetatorilor, însă bărbatul le-a povestit și unui coleg de celulă.

Ulterior, „monstrul din Caracal” a precizat că tinerele au dispărut. El a mai spus că a fost torturat pentru a lua asupra lui vina și că, de fapt, aceste crime nu există, cele două tinere fiind încă în viață.

Articolul precedentRomânia, lovită de un ciclon mediteranean: vreme extrem de instabilă, furtuni zilnice. ANM, avertisment pentru populație
Articolul următorBraconaj în Ialomița. Zeci de kilograme de pește și sute de metri de plase, confiscate de polițiștii de frontieră