Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Dobrogea al județului Constanța, colonelul Daniel Gheorghe Popa, a murit, miercuri, într-un spital din București, unde fusese internat după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Pe 1 noiembrie, ISU Dobrogea anunța  că zece angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, printre care şi şeful instituţiei, au fost confirmaţi cu COVID-19.

Zece angajați ai ISU Dobrogea, inclusiv șeful instituției, confirmați pozitiv cu COVID-19

 „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dobrogea’ al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care şi domnul inspector şef au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte (…) Domnul inspector şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate”, au transmis reprezentanţi ai ISU „Dobrogea”.

Șeful ISU a fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

Daniel Gheorghe Popa  s-a născut la data de 25 iunie 1963 în sat Armășești, comuna Cernișoara, județul Vâlcea  A fost inspector șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași din 2001 până în anul din 2016 . Din 2016 este şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRO-ALERT în Ialomița!
Articolul următorANCPI: 83.675 de imobile au fost vândute în luna octombrie