Astăzi, 7 ofițeri de poliție, absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2022, și-au început activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița.

 

Tinerii ofițeri de poliție își vor desfășura activitatea în cadrul Poliției Municipiului Slobozia, Poliției Municipiului Fetești, Poliției Orașului Țăndărei, Poliției Orașului Fierbință Târg și Serviciilor Juridic și de Investigare a Criminalității Economice, fiind pregătiți încă din anii de studiu pe aceste specializări. 

Absolvenții vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia  își vor desfășura activitatea.

În cadrul ceremoniei de repartizare, tinerilor poliţişti le-au fost prezentate unităţile unde îşi vor desfăşura activitatea, precum şi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit. 

 

Cu această ocazie, conducerea I.P.J. Ialomița le-a urat succes, subliniind totodată că de astăzi sunt obligaţi ca prin activitatea lor să transpună în realitate deviza unităţii „Siguranţă şi Încredere”.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentMohammad Murad: ”Este cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Numărul de turişti aflaţi pe litoral este cel mai mic din ultimii 30 de ani”
Articolul următorCARACATIȚA din jurul directorului aeroportului GROAZEI și rolul ROMPREST – Afacerea din spatele HAOSULUI de pe Otopeni. Cine își bate joc de români