Un tânăr de 23 de ani, care ar fi agresat o persoană pe raza municipiului Urziceni și a distrus 11 mașini, a fost reținut de polițiști.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Alexeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În cursul nopții de 03/04 aprilie a.c., tânărul a agresat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Urziceni, în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu.

Totodată, tânărul de 23 de ani este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii a 11 infracțiuni de distrugere, prin spargerea geamurilor unor autoturisme aflate parcate pe raza municipiului Urziceni, informează IPJ Ialomița.

Pe 5 aprilie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent48 de ialomițeni amendați într-o singură noapte pentru că nu au respectat carantina
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Cine plătește daunele protestului de la METROREX. Ce legătură are Ion Rădoi cu greva