Polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza localităților Urziceni și Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, asigurarea și întărirea climatului  de ordine și siguranță publică și disciplină rutieră, respectarea prevederilor legale privind legalitatea șederii în țară a cetățenilor străini imigranți, verificarea stării tehnice a autovehiculelor și combaterea evaziunii fiscale.

 

Timp de 3 ore polițiștii au instituit 38 de filtre rutiere, au legitimat 598 de persoane  și au oprit, pentru control, 458 de autovehicule ce transportau material lemnos, mărfuri, precum și autovehicule de transport persoane.  

În urma verificărilor au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 71.280 de lei, dintre care 152 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice și au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 10 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant delict 2 infracțiuni la regimul rutier și a fost confiscat material lemnos în valoare de 2.345 de lei.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentÎnălţarea Domnului. Ce nu ai voie să faci azi? E mare PĂCAT!
Articolul următor„Prietenii pompierilor” debutează în Ialomița