Polițiștii ialomițeni au identificat pe 10 ianuarie, șase persoane care au încălcat măsura carantinării la adresa de domiciliu precum și 22 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală în spațiile unde acestea sunt obligatorii.

În cadrul acțiunilor desfășurate  au fost verificate 40 de unităţi economice şi 435 de obiective sau alte locaţii, respectiv domicilii/locații ale persoanelor aflate în carantină/izolare, gări/autogări, terase, parcuri şi alte zone de agrement.

Au fost verificate 20 de mijloace de transport în comun şi au fost legitimate 667 de persoane, din care 357 aflate în carantină și 158 aflate în izolare.

Polițiștii au dat 28 de sancţiuni contravenţionale, din care 22 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi 6 pentru nerespectarea măsurilor de carantinare la domiciliu, toate în context COVID-19, în cuantum total de 6.000 de lei.

Acțiunile de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 au fost desfăşurate de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, pompieri şi specialiştii altor autorităţi şi instituţii cu atribuţii în domeniu, și au vizat îndeosebi zonele cu un aflux mare de cetăţeni, centrele comerciale și zonele adiacente, unitățile de alimentație publică, zonele de agrement şi alte zone aglomerate, precum și mijloacele de transport în comun.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO Zeci de tone de furaje mistuite de flăcări. Proprietara a suferit un atac de panică
Articolul următorTrecerea cu bacul pe Dunăre, la Chiciu, suspendată