A fost razie miercuri, pe raza municipiului Slobozia. pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În urma a patru  percheziții, trei persoane a fost reținute pentru proxenetism.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 4300 lei și 100 euro, precum și 6 telefoane mobile și mai multe înscrisuri.

Potrivit IPJ Ialomița pentru trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În cadrul razei au fost instituite filtre rutiere pe raza municipiului Slobozia și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15000 de lei.

Totodată, față de 8 de conducători auto a fost luată măsura complementară de reținere a  certificatelor de înmatriculare, în timp ce 2 șoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați încălcând normele rutiere.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentPeste 770 de copii au fost diagnosticați cu COVID-19, în ultima săptămână
Articolul următorPericol în trafic. Şofer prins băut la volan și cu permisul reținut