39 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în numai 2 ore de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 Potrivit IPJ Tulcea la data de 27 mai a.c., în intervalul orar 14:00 – 16:00, polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră și investigații criminale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Fetești și a celor 5 comune arondate, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, un accent deosebit fiind pus pe verificarea modului în care se respectă prevederile legale instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe parcursul activităților au fost controlate în trafic 40 de autovehicule și legitimate 76 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 de lei, fiind reținut 1 permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus 28 mai: 321 de cazuri noi, 43 de decese
Articolul următorRomânia intra intr-o nou eră! Iohannis: ”România post-pandemică este ţara în care în sfârşit se investeşte masiv în infrastructură, se dezvoltă”