Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Stelnica, au depistat pe malul stâng al Braţului Borcea, pe raza comunei Stelnica, un bărbat de 51 ani, în timp ce transporta cu o ambarcaţiune pescărească lemn din specia frasin, fără a poseda documente de provenienţă.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că bărbatul ar fi luat ambarcaţiunea pescărească fără acordul proprietarului, a trecut Braţul Borcea în zona de pădure a Bălții Ialomiţa, unde, cu ajutorul unei drujbe a tăiat lemne din specia frasin, pe care le-a încărcat și transportat cu barca pe malul stâng.

Lemnele au fost predate pădurarului. De asemenea, drujba a fost confiscată, iar ambarcaţiunea pescărească predată proprietarului.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național” şi „furt de arbori”.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentRomânia în REALITATE, invitat: ANDREEA BUJOR
Articolul următorPrins la volanului unui autoturism radiat din circulație