Primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, unul dintre oamenii care a tras un semnal de alarmă despre situaţia explozivă de la Bărbuleşti privind îmbolnăvirile cu noul coronavirus, îi transmite lui Viorel Cataramă multă sănătate. Acesta atrage atenţia că în continuare la Bărbuleşti nimeni nu respectă nicio regulă.

Edilul din Bărăgan spune că nu poate să cometeze în niciun fel gestul lui Viorel Cataramă care joi, 7 mai, a mers în comuna Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, ca să se infecteze voluntar cu COVID-19, pentru a demonstra că nu păţeşte nimic. „Îi doresc multă sănătate, ce pot să spun? A fost alegerea dânsului. Alta e problema şi văd că nimeni nu ia în seamă această situaţie. La Bărbuleşti sunt străzi întregi, şi îmi asum ce spun, unde stau întinşi ca şerpii, zac toţi. Alaltăieri se înregistrau 71 de cazuri şi gândiţi-vă că fiecare dintre ei are câte 10-15 contacţi. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea să urmeze. Dacă nu ia nicio măsură, o să ne trezim într-o situaţie gravă, Suceava e mic copil. Nouă ne este temă pentru Urziceni. La noi se lucrează şi s-a lucrat continuu, avem o populaţie de aproximativ 16.000 de locuitori. De la Bărbuleşti se circulă fără restricţii. Dacă cineva doreşte să ne distrugă, asta e! Vom avea de suferit şi noi la Urziceni, dar şi toate comunele învecinate. Nimeni din Bărbuleşti nu respectă nicio regulă, sunt ca hunii!”, a declarat pentru Adevărul, primarul din Urziceni, Constantin Sava.

În urmă cu două săptămâni, edilul a cerut carantinarea comunei Bărbuleşti. Acesta a solicitat Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) restricţionarea accesului locuitorilor din Bărbuleşti în municipiul Urziceni, doarece aceştia din urmă „nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19”, se arată într-un mesaj al Primăriei Urziceni, postat pe pagina de socializare a instituţiei.

Articolul precedentAutoritățile iau în calcul mai multe variante pentru relaxarea măsurilor de izolare, după data de 15 mai
Articolul următorLocuitorii din Ţăndărei au dreptul să părăsească localitatea