Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și controalele pe timp de noapte.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 91 de polițiști și polițiști locali, alături de lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificării modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 31 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 5 mijloace de transport în comun, totodată fiind legitimate peste 700 de persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 102 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 9 care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 18.750 lei.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCât timp pot fi păstrate dozele nefolosite ale vaccinului antiCovid
Articolul următorVIDEO Stare de asediu la Washington, susținători ai lui Trump au pătruns în Congres, pentru a bloca validarea victoriei lui Biden