Polițiștii ialomițeni, au depistat în trafic, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a respecta normele privind circulația pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul 22 de ani din comuna Andrășești, ar fi condus  autoturismul fără a fi înmatriculat.

De asemenea, polițiștii rutieri, au depistat în trafic un barbat de 34 de ani, cetățean egiptean,  în timp ce conducea autoturismul fără a deține permis de conducere.

A fost depistat și un bărbat de 45 de ani, din Orasul Fierbinți – Târg, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorul auto a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosare penale în toate cele trei cazuri.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentSCANDAL URIAȘ la Parlament: riscă UDMR să rămână pe dinafară, la rotativă? LISTA cu posibilii candidați la ministere, în noul guvern
Articolul următorEXCLUSIV – DOCUMENTELE care devoalează MAFIA de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB, decapitată! Atacurile murdare la adresa acționariatului DETACO, demontate chiar de DNA