O femeie din Ialomița a primit ordin de protecție provizoriu, după ce l-ar fi lovit pe concubinul ei de 68 de ani, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

În acord cu comunicatul de presă, polițiștii din cadrul Postului de Poliției Mihail Kogălniceanu au fost sesizați în cursul zilei de ieri prin apel 112, de un bărbat de 68 ani, din localitatea Hagieni, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de concubina sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între ce doi a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia femeia i-ar fi provocat mai mult leziuni concubinului său, acesta având nevoie de îngrijiri medicale. 

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele femeii de 49 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca această să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minima de 200 metri față de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Violență în familie”.

Articolul precedentSecretarul de stat Horațiu Moldovan: “Nu este surprinzător că am rămas fără medici. Este o consecință a politicii susținute a ultimilor 30 de ani”
Articolul următorPoșta Română NU mai livrează pensiile și alocațiile suspecților de coronavirus