Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat noi acțiuni pentru siguranța și liniștea comunității, pentru a preveni producerea unor evenimente negative și pentru a sancționa faptele antisociale.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere în vederea prevenirii producerii accidentelor de circulație, context în care au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul zilei de ieri s-a intervenit la 81 de solicitări, 78 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Au fost constatate 10 infracțiuni, 6 dintre acestea contra persoanei și 4 la regimul rutier.

Au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor impuse la 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 13 mijloace de transport persoane.

De asemenea, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 83 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 16.500 de lei, 22 de amenzi în valoare de 2500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație pe timp de noapte și 1 sancțiune pentru încălcarea măsurii de izolare la domiciliu, în valoare de 1000 de lei.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 13 aprilie: 3.883 cazuri noi, 193 decese, 1.530 pacienți în ATI
Articolul următorL-ați văzut? Bărbat din Slobozia, dispărut de la domiciliu