Mai multe scene de viață cotidiană au fost întrerupte brusc de exploziile din Beirut. Câteva dintre aceste au ajuns și pe rețelele de socializare.

De exemplu, bucăți din vitraliile unei biserici s-au prăbusit peste un preot și enoriașii săi în timpul exploziei devastatoare din Beirut. Momentul a fost filmat, iar inregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Nu e singurul caz cutremurător pe care l-am găsit pe internet. Doi miri vor asocia toată viaţa ziua nunţii lor cu explozia devastatoare din Beirut. Sesiunea foto a miresei a fost întreruptă brusc, într-o manieră terifiantă. Tânăra, zâmbitoare şi fericită, poza mândră în rochie de mireasă în momentul în care deflagraţia a zguduit capitala libaneză. Din fericire, mirii au scăpat cu viaţă, cei doi fiind observaţi cum părăsesc locul. Dramele oamenilor se regăsesc la ttot pasul în Beirut. O bunică a fost surprinsă cântând la pian în mijlocul locuinței lovită crunt de suflul exploziei.

Între timp, ancheta este în desfășurare în capitala Libanului. S-au făcut primiele arestări.Membrii administrației portuare au fost plasați în arest la domiciliu și vor trebui să răspundă de ce nitratul de amoniu a fost lăsat din 2014 într-un loc care nu a fost securizat. 

La cel mai recent bilanț anunțat de autoritățile din Liban, erau deja peste 5.000 de răniți și 137 de victime.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentCăutat pentru infracțiuni în Ungaria, prins în Ialomița
Articolul următorPericol în trafic! Depistați fără permis la volan