Cătălin Drulă a anunțat că de Paște se va putea circula fără restricții pe Autostrada Soarelui. În prezent, pe segmentul București – Fundulea de pe A2 se circulă cu restricții, având în vedere lucrările de reabilitare ce se realizează pe carosabil.

„S-a tras tare în ultimele zile la lucrările de reabilitare a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea, pentru ca weekendul viitor, de Paşte, să se poată circula fără restricţii pe acest sector. Echipele din CNAIR au fost zilnic în teren, iar colegul meu, secretarul de stat Cosma Horatiu, s-a asigurat că graficele accelerate de lucru se respectă. Până miercuri ar trebui să fie gata şi marcajele şi circulaţia, redeschisă complet pe două sensuri între Bucureşti şi Fundulea”, a scris duminică, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Ministrul a precizat că lucrările de reabilitare pe cei 24 km au presupus frezarea pe 8 cm a dalelor de beton, reparaţii la îmbinările plăcilor, apoi un strat de 2 cm de mortar şi un strat de 6 cm de asfalt.Mai rămân aproximativ 3 km de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfăşura normal pe ambele sensuri

Cu toate acestea, în weekendul viitor, de Paşte, rămâne  restricţie la Cernavodă, cu traficul deviat. „Colegii mei au discutat şi cu Poliţia Rutieră pentru a lua toate măsurile necesare, astfel încât disconfortul produs de şantierul de la Cernavodă să fie minimizat”, a spus ministrul transporturilor.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentUnirea Slobozia doar egal cu Petrolul. Ocazii uriașe ratate
Articolul următorCea mai mare tranșă de vaccin produs de Pfizer BioNTech sosește mâine în țară