Marian Pavel, secretarul Biroului Permanent al Senatului și președintele PSD Ialomița, nu crede că PNL va strânge voturile necesare pentru a trece Guvernul Orban prin Parlament.

Marian Pavel, secretarul Biroului Permanent din Senat, nu crede că Guvernul PNL va obține voturile necesare pentru a fi investit.

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița și unul dintre cei care conduc Senatul României, este convins că PNL nu va reuși să strângă în jurul său celelalte partide din Parlament în afară de PSD.  

Opoziția va trebui să asigure mai întâi cvorumul de ședință la votul pentru investirea cabinetului Orban. Să-și aducă parlamentarii cu Salvarea, așa cum au făcut și când au dat jos Guvernul PSD!”, îndeamnă parlamentarul de Ialomița.

În opinia senatorului Marian Pavel, PNL și celelalte partide ce s-au coalizat să trântească Guvernul PSD nu au avut pregătită etapa a doua, cea a formării unei majorități suficiente pentru a numi un alt Guvern.

Dincolo de cât de unit este PSD uitați-vă cât de dezbinați sunt ei. Băsescu nu vrea alianță cu Ponta, Tăriceanu nu vrea cu Băsescu. Ponta a făcut o cerere foarte frumoasă și a spus că vrea să intre la guvernare cu trei ministere: interne, dezvoltare și finanțe, adică a cerut Guvernul!”, este de părere parlamentarul PSD.

Președintele PSD Ialomița apreciază că în acest moment activitatea în Senat este blocată de vreme ce 8 dintre cei 13 membri ai Biroului Permanent sunt din PSD și dețin majoritatea.

Dacă nouă, PSD, ne-a fost foarte greu să trecem legi organice pentru că parte din senatori au fost miniștri și erau la cabinet, parte din senatori erau în delegație, gândiți-vă cât de greu le va fi celor din opoziție, tuturor celor 6 partide, să se unească și să le treacă un proiect legislativ.”, a mai spus Marian Pavel.

Articolul precedentDoi din trei fermieri din Ialomița au fost autorizați la plățile agricole în avans
Articolul următor„Luni se alocă banii pentru PNDL”, susține președintele PSD Ialomița