Prezent astăzi în județul Ialomița, primul ministru a vorbit despre proiectele de dezvoltare care vizează județul. Cel mai important dintre acestea se referă la pasajul din zona localității Drajna. care practic leagă autostrada de județul Ialomița. Este foarte important pentru conectarea rapidă a tuturor localităților din județ la autostradă. Sperăm să semnăm cât mai repede contractual de proiectare și execuție, astef încât să finalizăm acest pasaj într-un termen cât mai scurt.”

 Ludovic Orban a subliniat faptul că decalajele în ceea ce privește dezvoltarea dintre Ialomița și alte județe sunt mari, deși “Ialomița poate fi considerată ca făcând parte din arealul  metropolitan fiind aproape de capitală”

Primul ministru a declarat că despăgubirile pentru fermieri ale căror culturi de toamnă au fost afectate de secetă au fost plătite, adaugand faptul că pentru culturile de primăvară “într-un orizont de timp de trei săptămâni, proiectul de act normativ va fi inițiat pentru a asigura despăgubirea fermierilor”.

Sursa: Realitatea de Ialomita