Un tânăr de 25 de ani  a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Urziceni, în încercarea de a fura o turmă de oi.

„În noaptea de 01/02 aprilie a.c., un barbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Urziceni s-a deplasat la o stână amplasată în extravilanul localităţii de domiciliu, unde prin utilizarea de acte de violenţă fizică asupra paznicului ar fi sustras 12 ovine, în valoare de aproximativ 14.400 lei. Tânărul de 25 de ani a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.” transmite IPJ Ialomița.

Polițiștii au recuperat o parte din ovinele furate şi le-au restituit proprietarului, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu precum și documentarea întregii activități infracționale.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi faţă de un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Borăneşti, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Acesta l-a ajutat la valorificarea oilor sustrase.

Tânărul de 25 de ani a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind acceptată.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFinanțări nerambursabile pentru două proiecte în Țăndărei și Dridu
Articolul următorFinlanda a devenit membru NATO