Mai multe dosare de cercetare penală au fost întocmite de către poliţiştii de la Rutieră, după ce au descoperit în trafic şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice ori care nu posedă permis de conducere.

La  data de 6  octombrie în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul  Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza localității Ciochina, au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 24 de ani, din orașul Mizil.

Șoferul avea permisul de conducere  suspendat. Acum are dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

 

Tot pe  6 octombrie, polițiștii rutieriau oprit o autoutilitară care se deplasa pe D.C.51 în afara localității Gheorghe  Doja, deoarece conducătorul acesteia nu a respectat semnificația indicatorului „OPRIRE”.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat de 52 ani din municipiul Slobozia, iar în urma verificărilor s-a constatat că numărul provizoriu montat pe autovehicul este expirat din luna octombrie a anului 2019 și că autoutilitara este radiată din circulație. A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, și „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

 

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din orașul Țăndărei.Întrucât emana halenă alcoolică șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul din Țăndărei, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool pur în sânge.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent Masca la control! Amenzi în valoare de 12.800 de lei
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 83. În țara fără autostrăzi nici măcar trenurile nu merg