O hală de producție și utilalele aflate în interior au ars în urma unui incendiu produs de un scurtcircuit electric , în comuna Ograda, județul Ialomița. O persoană a ajuns la spital.

Trrei echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a intervenit și Detașamentul de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență ai localității.

Au ars hala de producție în totalitate, utilajele din interiorul acesteia și materia primă care se folosea la confecționarea ușilor și ferestrelor din PVC.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două persoane care prezentau plăgi superficiale la membrele inferioare. Ulterior, o victimă a fost transportată la spital, iar pentru cea de-a doua nu a fost necesar transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCartianu: Dragnea minte de rupe. El era însuși statul, Băsescu era președinte, el controla guvernul. Aveau totul de partea lor
Articolul următorCombină făcută scrum la Jilavele