Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri și o femeie a suferit un atac de panică după ce caasa le-a luat foc în localitatea ialomițeană Gheorghe Lazăr.

Trei echipaje de pompieri din Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Slobozia, venit în sprijin. 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere,  cu pericol de extindere la întreaga casă. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după mai bine de două ore, aceștia reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc.  Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale la două victime conștiente: un bărbat cu vârsta de aproximativ 69 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, după evaluare a fost preluat și transportat de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia și o femeie cu vârsta de aproximativ 62 de ani care a suferit un atac de panică, după evaluare a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentValeriu Gheorghiță: Prin autorizarea vaccinului și la grupa 12-15 ani venim cu un beneficiu foarte mare, în mod deosebit pentru copiii care au afecțiuni cronice
Articolul următorPNRR, la FINAL. Florin Cîțu: Împrumuturile merg doar în investiții, nu în consum. România are nevoie de reforme. CUM sunt împărțiți banii UE