O persoană a fost arestată de polițiști în urma a 6 percheziții efectuate, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

„Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite că în perioada februarie 2022 – februarie 2023, și-ar fi însușit peste 470 de tone de îngrășăminte chimice de la o societate agricolă, pe care le-ar fi revândut ulterior fără întocmirea de documente. De la locațiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 2 tone de îngrășăminte, mai multe documente și alte mijloace de probă, precum și 1.660 de țigarete, provenite din contrabandă,” transmite IPJ Ialomița.

În urma perchezițiilor, au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, 5 persoane, față de 1 dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de 27 aprilie să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Foto Arhivă

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentMiron Mitrea despre plafonarea salariilor „nesimțite”: Sunt multe propuneri făcute de oameni care nu se pricep sau nu înțeleg
Articolul următorUn aliment preferat de toți românii crește riscul de ANXIETATE și de DEPRESIE! Experții dau alarma – STUDIU