Un ialomițean  care se afla în izolare la domiciliu, în contextul măsurilor preventive împotriva infecţiei cu noul coronavirus, a plecat luni spre  aeroport urmând să plece în străinătate pentru a nu-și pierde contractul de muncă.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 19 octombrie, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Slobozia, în urma verificării persoanelor aflate în izolare pe raza municipiului Slobozia, nu au găsit la adresa declarată un bărbat de 46 de ani, care figurează în listele Direcției de Sănătate Publică Ialomița, în izolare la domiciliu.

În urma contactării telefonice, bărbatul a declarat că se află în drum spre aeroport, urmând să plece în străinătate pentru a nu-și pierde contractul de muncă.

Bărbatul a fost dat în consemn, față de acesta fiind luată măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare la domiciliu, prevăzute de Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBăut la volan pe străzile din Urziceni
Articolul următorTragedie în Ialomița, Un copil de 1 an și 7 luni a murit lovit de o mașină