Neptun Constanţa a ratat la 7 metri şi bucuria a fost generală în sala "Andreea Nica", HCM Slobozia merge mai departe în Cupa României!

HCM Slobozia a suferit pentru o calificare obţinută în urma aruncărilor de departajare de la 7 metri. În timpul regulamentar HCM Slobozia şi Neptun Constanţa au încheiat nedecis, 26 – 26.

HCM Slobozia se califică dramatic în optimile Cupei României la handbal feminin. A fost nevoie de lovituri de la 7 metri pentru a se alege echipa câştigătoare.

HCM Slobozia şi Neptun Constanţa au oferit un meci spectaculos şi echilibrat în sala „Andreea Nica” din Slobozia şi demonstrează încă o dată că sunt cele mai valoroase echipe din prima serie a Diviziei A.

Gazdele au început în atac, au marcat rapid de patru ori şi păreau stăpâne autoritare pe joc. Au fost de ajuns două atacuri irosite şi toată încrederea s-a risipit sub apăsarea golurilor oaspetelor.

Neptun Constanţa înscrie de cinci ori la rând şi pune patru goluri în plus, avantaj păstrat până în minutul 25.

HCM Slobozia înţelege că este mult de tras pentru a merge mai departe în Cupa României şi începe muncitoreşte să recupereze terenul pierdut, iar la odihnă se merge cu Neptun în faţă cu un singur gol, 14 la 13.

HCM Slobozia a avut nervii mai tari

Repriza secundă a fost una de luptă totală, duelurile fizice încingând din plin o atmosferă apăsătoare creată de fiecare dacă când HCM Slobozia şi Neptun Constanţa se duelează.

Echipa din Slobozia preia conducerea în minutul 39 şi pare că nu mai poate fi oprită. Vinde însă nepermis de uşor trei atacuri finalizate cu mingi trimise mult peste poartă şi Neptun Constanţa nu iartă.

Finalul a fost unul interzis cardiacilor, cu ambele echipe în avantaj minim în ultimele cinci minute dar cu un 26 – 26 stabilit la finalul timpului regulamentar.

Departajarea s-a făcut la aruncările de la 7 metri unde HCM Slobozia a ratat o singură dată faţă de două ratări ale formaţiei Neptun Constanţa şi gazdele merg mai departe în optimile Cupei României cu 31 – 30.

HCM SLOBOZIA: Nataşa Savko, Andreea Polocoşer – Irina Marchidanu, Alexandra Georgescu (8), Mariana Filip (2), Andreea Ivan (2), Mouna Jlezi (2), Andryana Naumenko, Mihaela Obedeanu (6), Mădălina Toma (3), Loredana Vartic (1), Cătălina Sava (2). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

NEPTUN CONSTANŢA: Claudia Nedelcu, Florentina Marchidanu – Diana Mada (3), Gabriela Moldoveanu (11), Andreea Ciucanu (1), Mihaela Stănciulescu, Denisa Bari, Mădălina Oprică (7), Andreea Pintilie (4). Antrenor: Ionuţ Puşcaşu.

Articolul precedentTraficanții de copii din Țăndărei au fost achitați în primă instanță
Articolul următorOrdonanța Lăcomiei scade salariile la spitalele din Ialomița