Accidentările se ţin lanţ la HCM Slobozia. Una dintre explicaţii este suprafaţa dură a terenului de joc din sala "Andreea Nica" din Slobozia.

HCM Slobozia nu se mai bate pe puncte în următoarele cinci săptămâni. Campionatul se reia abia pe 20 decembrie cu un meci în deplasare la echipa secundă a Dunării Brăila.

HCM Slobozia ia o pauză competiţională până în buza Crăciunului. Cu cinci puncte avans în faţa advesarelor din prima serie a Diviziei A, echipa feminină de handbal are timp să pună la punct ce nu a funcţionat în primele nouă meciuri oficiale.

Este o perioadă pe care la începutul campionatului staff-ul tehnic o vedea acoperită cu multe meciuri amicale dar şi cu un cantonament montan la Vatra Dornei unde să fie încărcate bateriile din punct de vedere fizic.

Cantonament montan anulat de accidentări

Din nefericire, numărul mare de accidentări de la echipă aruncă în aer planurile iniţiale şi se va renunţa la cantonament.

„Ne-am dorit să mergem la finalul lunii într-un cantonament la Vatra Dornei dar nu mai mergem din cauza efectivului redus apt din punct de vedere medical. Sunt cinci jucătoare în acest moment care nu pot juca plus Mouna Jlezi plecată să evolueze la echipa naţională a Tunisiei iar în aceste condiţii am merge în doar şase – şapte jucătoare plus portarii.”, anunţă Nicolae Goidea, managerul echipei HCM Slobozia.

În perioada de pauză competiţională se încearcă fixarea unor meciuri amicale în compania unor echipe cât mai bune din Divizia A dar, mai ales, din Liga Naţională.

„Am vorbit cu cei de la Brăila, ei organizează un turneu în patru şi i-am rugat să ne ia în calcul pentru a participa alături de trei echipe din Liga Naţională. Am vrea să jucăm cu echipe din Liga Florilor tocmai pentru a ne păstra în zona de competitivitate specifică primei ligi, ocazii excelente pentru a pregăti meciurile decisive din turneele de promovare. Sperăm să aducem şi la Slobozia o echipă din Liga Naţională pentru un meci amical.”, descrie programul de meciuri managerul echipei.

HCM Slobozia ocupă prima poziţie în clasamentul seriei şi în mod normal se va califica prima la turneul semifinal. Cele mai bune opt echipe din seriile Diviziei A se vor lupta apoi pentru a prinde cele două locuri de promovare în Liga Florilor.

 

Articolul precedentDADP Slobozia acţionează în forţă împotriva ţântarilor de iarnă!
Articolul următorLemne de foc scoase la vânzare de Direcția Silvică