Andriana Naumenko a fost imposibil de marcat la Iaşi şi a reuşit să înscrie de nouă ori.

Echipa feminină de handbal HCM Slobozia începe în forţă anul 2019 şi zdrobeşte cu 39 – 19 tânăra formaţie CNOT Iaşi chiar pe terenul din Iaşi.

HCM Slobozia a avut un antrenament reuşit în doar nouă handbaliste în primul meci oficial din acest an.

HCM Slobozia nu avea cum să se încurce în primul meci din 2019. Singura problemă a fost deplasarea în Moldova răvăşită de un episod de iarnă autentică.

Pe teren diferenţa dintre o echipă cu pretenţii de Liga Florilor şi una formată din puştoiace avide de o carieră în handbal s-a văzut din primele minute de joc.

Golul de deschidere semnat la primul atac de Andreea Sandu (cea mai bună de la gazde cu şapte reuşite) a fost amendat de opt goluri la rând ale oaspetelor.

Iureşul HCM Slobozia a fost unul total până în minutul 26, atunci când echipa lui Gheorghe Covaciu avea un avans de 12 goluri.

Finalul de repriză a aparţinut gazdelor care au reuşit performanţa de a înscrie în doar trei minute cinci dintre cele nouă goluri ale reprizei încheiate cu 18 – 9 pentru HCM Slobozia.

HCM Slobozia are lotul subţiat de accidentări

Partea secundă a avut un scenariu asemănător, cu excelenta Andriana Naumenko în rol de primadonă, tânărul pivot reuşind să repete cu nouă goluri meciul perfect făcut şi în prima etapă disputată în toamnă la Iaşi.

La fiecare două – trei goluri ale oaspetelor CNOT Iaşi nu a reuşit să riposteze decât cu o singură reuşită şi la final tabela a indicat un normal 39 – 19 în favoarea HCM Slobozia.

De remarcat apetitul ofensiv din partea secundă al oaspetelor în condiţiile în care nu a deplasat la Iaşi decât unsprezece handbaliste, dintre care portăriţa Nataşa Savko şi pivotul Mouna Jlezi au fost păstrate pe bancă tot meciul.

HCM Slobozia câştigă uşor şi se menţine autoritar la şefia primei serii din Divizia A. Echipa din Bărăgan are ca obiectiv asigurarea din punct de vedere matematic a primei poziţii în ierarhie cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

CNOT IAŞI: Iustina Popa, Mădălina Murărescu – Amalia Terciu (5), Bianca Dumitriu, Andreea Sandu (7), Theona Crupenschi (1), Marina Nica (1), Elena Văduva, Georgiana Manea (1), Alexandra Stratulat (4). Antrenor: Veniamin Lupan.

HCM SLOBOZIA: Bianca Aron – Ioana Georgescu (2), Ana Neagu (2), Andreea Ivan (5), Andriana Naumenko (9), Mihaela Obedeanu (8), Mădălina Toma (4), Loredana Vartic (2), Cătălina Sava (7). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

 

Articolul precedentSursa de alimentare cu apă a Sloboziei este sigură
Articolul următorCNA a suspendat emisia postului Realitatea TV