HCM Slobozia a jucat multe minute de la egal la egal cu Gloria Buzău, echipă de Liga Florilor.

HCM Slobozia a disputat astăzi la Buzău un meci de pregătire în compania echipei condusă de Dumitru Muşi, fost antrenor al echipei din Slobozia. Cu o viteză în plus pe finalul partidei, Gloria Buzău a câştigat cu 33 – 30 după ce la pauză a avut un handicap de un gol.

HCM Slobozia a pierdut amicalul disputat la Buzău cu prima divizionară Gloria. Oficialii echipei din Slobozia au profitat de pauza din Liga Florilor a formaţiei gazdă şi cei doi tehnicieni s-au pus de acord pentru un meci menit a oferi minute pe teren tuturor handbalistelor valide din cele două loturi.

HCM Slobozia a abordat meciul de la Buzău cu acelaşi lot subţire numeric din ultima vreme. Accidentările cauzate în primul rând de suprafaţa foarte dură din sala „Andreea Nica” generează încă probleme în alcătuirea acelui „7” dorit de antrenorul Gheorghe Covaciu.

Chiar şi aşa, prima repriză a amicalului a fost una echilibrată, cu două echipe preocupate în primul rând să scape fără gol primit. S-a mers cap la cap şi la odihnă HCM Slobozia avea un avans minim de un gol, 17 – 16.

Balanţă înclinată în favoarea Gloriei Buzău

Biciuite verbal de antrenorul Dumitru Muşi, fetele de la Gloria Buzău schimbă turaţia motoarelor şi pun stăpânire pe meci mai ales prin faze cursive de atac, cu schimburi rapide de mingi ce destabilizează apărarea adversă.

Gloria Buzău pune două – trei goluri pe tabelă dar HCM Slobozia nu renunţă şi doar câteva decizii eronate ale arbitrilor gazdă împiedică un rezultat de egalitate cu zece minute înainte de final.

Răvăşită de eliminări de două minute venite peste oboseala fizică, HCM Slobozia pierde la trei goluri dar arată că diferenţa de valoare nu este mare faţă de una dintre echipele din Liga Florilor, acolo unde echipa lui Gheorghe Covaciu aspiră să ajungă din toamnă.

„HCM Slobozia arată bine şi are potenţial!”

Dumitru Muşi, antrenorul Gloriei Buzău şi fost antrenor al HCM Slobozia în Liga Naţională, s-a arătat mulţumit de prestaţia fetelor sale chiar dacă în timpul meciului le-a tot chemat pe rând la margine pentru şedinţe ad-hoc în care le-a explicat unde au greşit.

„Am rămas surprins când am auzit că Slobozia a pierdut cu Constanţa, probabil că atitudinea este de vină, antrenor bun, de calitate, există, jucătoare de asemenea dar, probabil, a intervenit curvăsăraia aia a minţii care te face să crezi că este suficient să intri în teren ca să fi declarat câştigător. Le urez succes şi când veştile sunt bune din partea echipelor unde am antrenat mă bucur şi eu.”, a spus după meci antrenorul Gloriei Buzău.

De departe principala bucurie a antrenorului Gheorghe Covaciu a fost că a scăpat fără vreo jucătoare accidentată şi că pe teren fetele au arătat atitudinea pe care şi-o dorea la meciul pierdut acasă cu Neptun Constanţa.

„Au jucat toate fetele apte de joc şi mă bucur că începe să revină Filip la forma avută înainte de accidentare. În partea secundă s-a văzut că am avut puţine jucătoare apte să joace. Un meci util cu o echipă din Liga Florilor în care am văzut puterile noastre. De-abia aştept meciul din Cupa României cu Neptun Constanţa ca să văd la fete atitudinea din meciul de astăzi.”, îşi doreşte antrenorul HCM Slobozia.

 

 

 

 

Articolul precedentDeputatul Pop, între bullyingul lui Dragnea și bullyingul din școli
Articolul următorPrimar PSD prins cu șpagă, condamnat să măture la biserică