Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat, pe raza orașului Țăndărei, în cursul zilei de 14 august, în intervalele orare 09:00 – 12:00 și 21.00 – 01.00

Pe parcursul activităților au fost legitimate peste 90 de persoane și controlate 55 de autovehicule, precum și 10 societăți comerciale.

Potrivit polițiștilor pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 44 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.500 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere, de conviețuire socială, precum și cele privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate în cadrul filtrelor rutiere, fiind reținute totodată 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au depistat  în flagrant, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Țăndărei, care avea asupra sa un pistol, fără muniție, pentru care nu era autorizat.

Imagine

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent„Micutzu”, implicat într-un scandal în toiul nopții
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum s-a făcut țăndări fabrica de geamuri Buzău. Electricitatea companiei, căpușată pentru Bitcoin