Perchezitii de amploare in județele Constanța și Ialomița. Polițiștii de  frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au efectuat trei perchiziţii la Capidava șă Giurgeni la persoane implicate în activități de braconaj piscicol.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării un morun de 90 kg, 40 kg icre negre și 51.200 dolari, iar trei persoane sunt cercetate pentru infracţiuni la regimul braconajului piscicol.

În data de 23.12.2019, poliţiştii de frontieră au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza localităților Capidava – județul Constanța și Giurgeni – județul Ialomița, la persoane suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un pește din specia morun în greutate de 90 kg, 91 borcane ce conțineau cantitatea totală de 40 kg icre negre, suma de 51.200 dolari, precum și mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la trei persoane, cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 44 și 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deținerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor și subproduselor de sturioni”, „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” și „nedeținerea autorizației de pescuit”, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentVerdict final în dosarul Țăndărei. Toți cei acuzați de trafic de copii au fost achitați definitiv
Articolul următorAjunul Crăciunului: ce nu e bine să faci pe 24 decembrie