Patru tineri la spital, doua mașini avariate, din care una răsturnată, o țeavă de gaz deteriorată, șase persoane din două case evacuate sunt consecințele unui teribil accident provocat de un șofer băut, noaptea trecută în municipiul Slobozia, județul Ialomița.

 În urma accidentului produs la intersecția străzilor Ianache cu Orion, doi șoferi de 22 și 23 de ani, din municipiul Slobozia și  două tinere în vârstă de 20 și 23 de ani au fost transportați la Spitalul de Urgență Slobozia.

Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul șoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma coliziunii dintre autoturisme, o țeavă de gaze aparținând uni proprietar de casă din zonă a fost deteriorată, la fața locului sosind în scurt timp reprezentanții DISTRIGAZ, care au remediat defecțiunea. Pompierii  militari au asigurat măsurile PSI la fața locului și  au  evacuat  6 persoane din două locuințe,  care se aflau situate in preajma locului producerii accidentului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita