Toată noaptea s-au luptat cu flăcările pompierii ialomițeni la un incendiu produs la o rezervă de furaje în comuna Vlădeni .

Imagine

Incendiul a izbucnit în vineri la  ora 20.30  în raionul Gărzii de intervenție Țăndărei și din cauza arderii foarte mari a solicitat în sprijin și forțe de la Garda de intervenție Slobozia și Stația de pompieri Fetești.

Imagine

Pompierii au acționat cu trei autospeciale pentru stins incendii, o cisternă, o ambulanță SMURD și 16 subofițeri. Deși condițiile meteorologice (caniculă) au ridicat probleme pompierilor, aceștia au reușit menținerea arderii in perimetrul focarului, împiedicând extinderea flăcărilor la o altă șiră de baloți și un grajd de animale.

Au ars aproximativ 500 de baloți rotunzi de lucernă și s-a degradat construcția de adăpostire a furajelor, construită din structură metalică, pe o suprafață de aproximativ 320 metri pătrați.

Imagine

Nu au existat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea furajelor.Incendiul a fost lichidat în această dimineață, în jurul orei 08.30.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentO nouă avertizare meteo de ploi, vijelii şi grindină pentru aproape toată ţara. Cod portocaliu valabil până diseară
Articolul următorBilanț coronavirus – 26 iunie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore