Un violent incendiu a izbucnit marți, în localitatea Ion Roată, din judeţul Ialomița Două șire de furaje și o anexă a unei gospodării au fost cuprinse de foc, iar pompierii au avut nevoie de șase ore ca să stingă flăcările.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii fiind sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. 

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent la șirele de furaje și la o anexă gospădărească, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte construcții din gospodărie, dar și la casele vecine. Pompierii au intervenit șase ore pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, salvând din furia flăcărilor casa proprietarului și casele vecine.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului în vârstă de 53 de ani și la două vecine ale acestuia, cu vârste de 48 de ani și 84 de ani, care au suferit atacuri de panică, ulterior toate persoanele au refuzat transportul la spital. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul anexei, 500 de baloți de lucernă și 400 baloți de coceni de porumb.

Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza depozitării de cenușă și jar nestins în apropierea materialelor combustibile.

Imagine

 

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 115. Femeile din spatele lui Putin
Articolul următorComisia Europeană a aprobat programul IMM Factor introdus de România