Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit  la un magazin de piese auto din localitatea Movilița, județul Ialomița.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul și materialele din interiorul magazinului. Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore.

 Nu au existat victime și pericol de extindere la casa de locuit. Mai multe bunuri au fost distruse: piese și accesorii auto, 10 cauciucuri, mobilierul din magazin, geamuri și uși din PVC, o casă de marcat, bunuri electrocasnice, instalația electrică, tavan din OSB și lambriu din plastic pe o suprafață de aproximativ 80 mp, aproximativ 100 mp din acoperiș  învelit cu tablă ondulată. S-au deteriorat utilajele din vulcanizare.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, cauzat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Imagine

Imagine

 

 

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța – Scandal cu ANI și acuzații de direcționare a banului public
Articolul următorSuedia ridică restricțiile de călătorie pentru România, Bulgaria și Olanda