Pompierii militari ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la două anexe gospodărești din localitatea Drăgoești.

 La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SAJ Ialomița – substația Urziceni, pompierii fiind sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la cele două anexe ale casei. Pompierii au intervenit aproximativ două ore pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Au ars în totalitate anexele pe o suprafață de aproximativ 120 mp, bunuri electrocasnice și materiale de construcție.

În urma incendiului proprietara în vârstă de 79 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și ale feței, i s-a acordat primul ajutor medical, ulterior a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni de echipajul SAJ aflat la locul intervenției.

 Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, care a produs un scurtcircuit electric.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 108. Topul scuzelor inventate pentru a ieși din casă
Articolul următorIohannis, noi decizii la Cotroceni. Măsuri pentru populație: Vă cer să le respectați!