Cinci persoane au fost transportate la Spitalul din Urziceni în urma unui grav accident rutier produs azi-noapte pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni.

Șoferul vinovat, un tânăr de 24 de ani, din comuna Borănești conducea un autoturism pe DN2 din direcția București către Buzău și a  intrat în impact cu un autoturism condus din sens opus de o femeie din județul Vrancea.

Pentru șoferița de 41 de ani, a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului său, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale mașinii. Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani și copilul lor – fetiță de 6 ani – au suferit de asemenea traumatisme în urma impactului. Toții au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spitalul din Urziceni.

Un alt ocupant al celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, a suferit mai multe traumatisme, i-a fost acordat primul-ajutor medical și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Șoferul  în vârstă de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita