Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T ialomița au făcut o captură importantă de droguri . Patru kilograme au fost descoperite într-un colet. Pachetul fusese trimis din Spania.

La data de 24 septembrie., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Ialomița au interceptat un colet suspect, transmis din Spania, având ca destinatar un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Perieți.

Potrivit IPJ Ialomița în urma verificării conținutului coletului, au fost descoperite, pe lângă produse alimentare și de uz casnic, 12 pungi din plastic transparent, conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, de aproximativ 4 kilograme.

Ulterior, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, una în București, una în localitatea Perieți și una în Misleanu.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate 13 bile din folie de plastic, în interiorul cărora se afla o substanță solidă de culoare albă, un plic ce conține semințe și fragmente vegetale de culoare verde oliv, un pistol, un cântar electronic, 500 de euro, 18.600 de lei, un telefon mobil, mai multe înscrisuri și documente, precum și pungi din plastic cu urme de materie verde-oliv.

Destinatarul coletului, un bărbat, de 46 de ani, din Perieți, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus 25 septembrie – 1.629 de cazuri noi, 42 de decese și 508 persoane internate la ATI
Articolul următorLudovic Orban: “Ialomița merită dezvoltare, investiții și îmbunătățirea infrastructurii de toate tipurile”