Polițiștii  ialomițeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în declarații și uz de fals, pe numele unui focșănean care circula cu adeverință de angajator falsă.

În cadrul filtrului rutier constituit la intersecția Bulevardului Chimiei cu Șoseaua de Centură au  identificat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Vrancea.

În urma solicitării documentelor de identitate și a actelor ce justifică deplasarea, acesta a prezentat o adeverință de salariat emisă la data de 23 noiembrie, prin care atestă faptul că este angajat al unei societăți din municipiul Focșani.

În urma verificărilor a rezultat că bărbatul are contractul de muncă suspendat, existând suspiciuni că datele menționate în adeverință sunt false.

IPJ Ialomița:”În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de falsul în declarații şi uz de fals, urmând ca cercetările să se desfășoare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.”

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAmenzi de 14.750 lei în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea CARANTINEI
Articolul următor100% TU DECIZI! Silviu Predoiu, șeful spionilor s-a deconspirat ca politician