Evenimente de weekend ]n Ialomita:

  • Vineri, 26 mai, începând cu ora 18.00, pe stadionul din Amara, se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele C.S. Amara și A.F.C. Dunărea Călărași;
  • Sâmbătă, 27 mai, între orele 09.30-12.00, în Slobozia-  competiția sportivă ”Crosul Libertății 2023” și începând cu ora 18.00, pe stadionul comunal din Gheorghe Doja, se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele A.C.S. Recolta Gheorghe Doja și S.C. F.C. Voluntari 2;
  • Sâmbătă, 27 mai și duminică 28 mai, evenimentul sportiv ”Cu bicicleta la mare”;
  • Duminică, 28 mai., începând cu ora 20.00, activitățile organizate în Piața Revoluției din Slobozia, cu ocazia ”Zilei copilului”. 

Totodată, sâmbătă, 27 mai , în Grivița, Gheorghe Lazăr, Sudiți, Bărcănești și duminică, 28 mai  în Scânteia, începând cu ora 13.00,  jandarmii ialomițeni vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice ocazionate de zilele localităților.

„Ținând cont de faptul că se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane, pentru prevenirea incidentelor, Jandarmeria Ialomița recomandă participanţilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să respecte regulile stabilite de organizatori și să acorde atenție minorilor pentru a nu se rătăci în mulțime. De asemenea, reamintim participanților faptul că folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) este strict interzisă. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise,” transmite IJJ Ialomița.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentȘeful unui ONG pune gaz pe foc: 80-90% dintre profesori nu merită măriri de salarii
Articolul următorAtenție. șoferi! Ploaie torențială pe Autostrada A2, apă pe carosabil