O barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat, luni, pe braţul Borcea, în localitatea Vlădeni, două persoane, de 42 de ani, respectiv 48 de ani, fiind date dispărute.

Azi, 03.02.2020, în jurul orei 13.35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat.

Două dintre acestea s-au autosalvat și au ajuns la mal, iar celelalte două persoane sunt posibil înecate.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stației de Pompieri Fetești, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița.

S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani și respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată și transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Fetești, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital.

Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de căutare. Intervenția se află în dinamică.

Articolul precedentTrei bărbați din Ialomița s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie
Articolul următorDouă eleve de la un liceul brăilean sunt de negăsit de ieri după amiază