Doi tineri din Ţăndărei care au vrut să plece din oraş pentru a merge la întâlnire au fost prinşi de jandarmi pe un drum lăturalnic. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a anunţat, marţi, că doi tineri din Ţăndărei, de 19 ani şi 20 de ani, au încercat să încalce carantina dispusă asupra oraşului prin Ordonanţa Militară numărul 7.  

„Aceştia au fost surprinşi de jandarmi pe un drum lăturalnic, din pădurea de la ieşirea oraşului. Întrebaţi de motivul deplasării, aceştia au afirmat sfioşi că trebuie să ajungă la întâlnire. Urmau să se întâlnească în Ograda cu cele două iubite, iar mai apoi să sărbătorească regăsirea în Slobozia. Ceasul era trecut de ora 20.00 şi deja întârziaseră, dovadă că telefonul unuia dintre ei a sunat necontenit. Probabil erau aşteptaţi de ceva timp în locul stabilit”, au transmis reprezentanţii IJJ Ialomiţa.  Cei doi sunt acum suspectaţi de zădărnicire a combaterii bolilor.

Oraşul Ţăndărei se află în carantină totală de pe 4 aprilie.

Articolul precedentAcțiune de prevenire la Slobozia și Țăndărei. Poliţia a legitimat 250 de persoane şi a aplicat 33 de sancţiuni
Articolul următorNumărul cazurilor de infectare în România a depășit 7.000